Sök bland Sveriges alla rekryteringsbolag

Här har vi på Fill samlat tillgänglig data om Sveriges rekryterare.

Visar 0 av 0 rekryteringsbolag
Visa alla
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Svårt att välja?

Fill matchar dig med marknadens bästa rekryterare och konsulter - baserat på dina specifika behov.

Kom igång
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Multimind

31-60
http://www.multimind.se/

Sedan år 2000 har MultiMind hjälpt företag och organisationer med internationell verksamhet att tillgodose personal med multikulturella och internationella kunskaper. Vi arbetar med rekrytering, personaluthyrning och konsultation inom Diversity Management. Kärnkompetensen utgörs av en akademiskt skolad personalpool med uttalad kunskap i främmande språk och kulturella betingelser, så kallad multikulturell eller internationell kompetens. Vi förmedlar drygt 150 aktiva konsulter per månad. Vi genomför 500 rekryteringar per år och tillhandahåller 400 individer fördelat på 30 nationaliteter. Och vi tar alltid ansvar för att jobbet blir gjort. Utöver kunskap inom kundservice, ekonomi, marknadsföring, supply chain, HR, eller IT, har våra kandidater internationell erfarenhet. Språkligt, kulturellt och socialt. Detta ger oss en unik nisch. Tillsammans med vår höga kvalitets- och servicenivå kan vi ta ett rekryteringsuppdrag längre än till att enbart tillsätta en titel. Våra kandidater har sammantaget kompetens inom 30 olika språk och internationella kvalifikationer. Vi är särskilt duktiga på att rekrytera och förmedla kandidater som talar nordiska språk, det vill säga norska, danska, finska och svenska. MultiMind håller föredrag och workshops på ämnet diversity consulting och pratar om vikten om mångfald i ett företag, och hur man kan gå tillväga för att leva efter det. Vi kan också gå in som mångfaldskonsulter för att utreda, analysera och ge rådgivning i hur ni kan förbättra och effektivisera er organisation. Det kan handla om alltifrån hur man bygger företag upp ur en mångfaldssynvinkel, till hur man ska tänka kring nya rekryteringar eller företagets interna kultur.

Läs mer  >

A-Staffing

31-60
https://www.astaffing.se/

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Sedan 2010 är bygg- och anläggning ett av A-Staffings (fd VMP) specialistområden inom personaluthyrning. Vi servar såväl stora som små kunder med arbetskraft från Dalälven och söder därom. Vid lite längre projekt har vi hela Sverige som arbetsområde. Vi tillhandahåller yrkesarbetare och tjänstemän inom alla personalkategorier. Elteknikområdet är A-Staffings senaste specialistområde inom bemanning. Vi startade upp denna nisch i januari 2014 och vi hyr idag ut elektriker med den erfarenhet som uppdraget och du som kund efterfrågar. Erfarenhetsnivån går från lärlingar upp till ledande montörer. A-Staffing har ett långt samarbete med lokala utbildare och har sedan start med stor framgång anställt elektriker som slutfört sin utbildning under ETG konceptet. För längre uppdrag tillhandahåller vi också duktiga utbildade yrkesmän och elektriker från Baltikum och Polen. För samtlig personal genomförs en noggrann bakgrundskontroll samt avstämning med Installatörsföretagen (euu). A-Staffing (fd VMP) är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) sedan 2008, är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen och Installatörsföretagen (IN) och vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Det tidigare namnet var VMP Group och namnändringen till A-Staffing gjordes under 2021.

Läs mer  >

Vanliga frågor

Att använda Fill är enkelt och kostnadsfritt. Här svarar vi på vanliga frågor vi får från företag som vänder sig till oss första gången.

Hur funkar Fill?

Vi på Fill har samlat och utvärderat marknadens bästa rekryterings- och interimsbolag på en digital marknadsplats. Vi gör det enkelt för dig som behöver extern hjälp med rekrytering att komma i kontakt med utvalda leverantörer av hög kvalitet. Baserat på dina specifika krav samlar vi in offerter från rekryteringsbolag och driver processen med jämförelse åt dig.Du tar del av en lättförståelig jämförelse där bolagens erbjudanden blir transparent och du väljer sedan vilka bolag du vill träffa i ett nästa steg. Glöm tiden med massa mailande fram och tillbaka kring mötesagendor. Vår tjänst hjälper dig att utgå från din kalender. Välj tid när du vill träffa rekryteraren istället för att bli jagad av firmor som vill presentera sitt erbjudande för dig.Tack vare Fill maximerar ni värdet av er tid, då ni kan fokusera på annat, och kan med säkerhet säga att ni valt en rekryterare av hög kvalitet. Dessutom är vår övertygelse att det resulterar i att ni får bättre kandidater i slutändan.Vi hjälper er med jämförelse av både rekryterings- och interimsbolag.

Är Fill ett rekryteringsbolag?

Nej, Fill är inte ett rekryteringsbolag. Vårt mål är istället att hjälpa svenska bolag komma i kontakt med marknadens bästa rekryteringsbolag och rekryterare. Vi är övertygade om att bra rekryterare känner skarpa kandidater.Men att välja rätt rekryterare är en komplicerad uppgift för många som saknar kunskap kring rekrytering och inköp.Oavsett om ditt behov är att anställa en ny kollega (tillsvidare) eller om du har ett tillfälligt behov (interim) har vi samarbeten med namnstarka och specialiserade bolag som kan hjälpa dig.

Finns det krav för att få använda Fills tjänst?

För att använda dig av Fills tjänst krävs att du arbetar på det ansökande företaget och har en företagsspecifik e-mailadress.

Vilka rekryteringsbolag samarbetar Fill med?

Vi arbetar med ett stort antal leverantörer och ökar löpande vår leverantörsbas. Vi utgår från era behov och analyserar sedan marknaden och kontaktar de rekryteringsbolag som är specialiserade på en funktion, industri eller område.Har du specifika önskemål kring en leverantör du vill skall ingå, hör av dig till oss på hello@askfill.com.

Är det kostnadsfritt att använda Fill?

Ja, att använda vår tjänst är kostnadsfritt för dig som söker en specialiserad rekryterare av hög kvalitet. Vi hjälper dig från förfrågan till signerat kontrakt. Det pris som offereras av rekryteraren är det som du betalar. Fill får betalt av leverantören när ett kontrakt är förmedlat och påskrivet mellan er och leverantören.

Hur säkerställer ni att det är kvalitativa rekryteringsbolag ni rekommenderar?

Experterna på Fill har lång erfarenhet från HR och rekrytering. Denna erfarenhet, tillsammans modern teknik och löpande insamling av utvärderingar gör att vi med säkerhet kan säga att det är kvalitativa rekryteringsbolag vi rekommenderar. Vi utgår alltid från er specifika förfrågan och matchar leverantör utifrån era behov.

Är Fill neutrala i sina rekommendationer?

Fill har inga dolda avtal med enskilda leverantörer, utan vårt mål är att hjälpa dig som letar rekryteringstjänster att hitta rätt rekryterare eller interimslösning för dina specifika behov. Ju mer precis du är i dina önskemål kring ett behov, desto bättre kan vi matcha dem med våra samarbetspartners.Vi är övertygade om att genom att ha en transparent process skapar vi värdefulla och långsiktiga samarbeten för köpare och säljare av dessa tjänster.

Hur lång tid tar det från en förfrågan är skickad tills jag får träffa en rekryterare?

Efter att vi sett över och godkänt din förfrågan går vi genast ut till våra partners med målet att kunna presentera förslag till dig löpande. Du får sedan en unik jämförelse mellan bolagens erbjudanden och om du önskar, planerar och administrerar Fill digitala möten med den eller de rekryteringsbolag du vill träffa.

Skriver jag avtal med Fill eller rekryteraren?

Du skriver avtal direkt med rekryteringsbolaget när du valt vilka du vill arbeta ihop med.

Interim via Fill?

När ditt behov av resurser är mer tillfälligt och en fast anställning inte lämpar sig kan interim vara en effektiv lösning! Genom att göra en förfrågan via Fills tjänst får du möjlighet att jämföra konsulter från flera olika interims-leverantörer på ett smidigt och kostnadsfritt sätt. Fill presenterar CV på konsulter och kommer med en rekommendation kring vilka profiler som bäst passar dina behov.

Gör din rekrytering enklare med Fill

Sveriges största nätverk av professionella rekryteringsbolag. Över 500 rekryteringskonsulter samlade på en marknadsplats.

Kom igång
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.