Vi pĂ„ Fill👋

Grundare
Rekryterare
Rekrytering
Talangernas marknad
Fill

Tiden nÀr du blint letade efter rekryterare utan kunskap om priser, kvalitet och referenser Àr förbi. Med Fill fÄr du allt pÄ ett stÀlle. Vi tillhandahÄller verktyg för att administrera, köpa och kommunicera med Sveriges frÀmsta rekryterare. SÄ att du kan fokusera pÄ att bygga ditt perfekta team.

Vi har en idé om att smÄ och medelstora bolag oavsett bransch har utmaningar med att hinna med och prioritera en strukturerad upphandling och jÀmförelseprocess gÀllande rekryteringstjÀnster.

Faik, Fredrik, Daniel, Isac och Kristoffer - grundare av Fill

Vilka vi hjÀlper
Vi pÄ Fill vet att vi genom vÄr kombination av kunskap inom rekrytering, teknik och inköp kan:

  • Förtydliga behovsbilden för köparen, vilket resulterar i skarpare offerter frĂ„n rĂ€tt rekryteringsbolag
  • Skapa beslutsstöd för ovana köpare kring vilket bolag de ska arbeta ihop med och varför
  • Digitalisera och hantera stora delar av den administrativt tunga processen kring att samla in offerter, jĂ€mföra och trĂ€ffa leverantörer‍‍‍
    ‍

Hur vÀljer du idag?
Att genomföra en strukturerad jĂ€mförelseprocess tar oftast mycket tid i ansprĂ„k och prioriteras dĂ€rför mer i regel Ă€n undantag bort. I stĂ€llet genomförs i bĂ€sta fall en förenklad analysfas dĂ€r bolaget söker pĂ„ webben och sedan bokar in leverantörsmöten baserat pĂ„ rekommendationer frĂ„n medarbetarens personliga nĂ€tverk. Kanske kĂ€nner du igen dig 🙄?

En modernare lösning
För oss pÄ Fill lÄter den inte speciellt effektivt eller sÀkert. Vi vet att det gÄr att göra bÀttre genom att kombinera mÀnsklig expertis inom HR och rekrytering, vass teknologi, kombinerat med en bra anvÀndarupplevelse. Det Àr Fill, i ett nötskal.

Att anvÀnda Fill Àr enkelt

MĂ€nniskan i fokus
För den som Ă€r intresserad av Ă€mnet HR, rekrytering och teknik kan man lĂ€tt tro att hela vĂ€rlden hĂ„ller pĂ„ att automatisera bort mĂ€nniskan i rekrytering. Det Ă€r tal om AI, algoritmer och automatiseringar. Vi pĂ„ Fill Ă€r ocksĂ„ övertygade om att teknik kommer fĂ„ en accelererande roll inom HR (precis som de flesta andra). Men det vi upplever behöver vara utgĂ„ngspunkten Ă€r att sĂ€kerstĂ€lla att tekniken bara ska förstĂ€rka den mĂ€nskliga dimensionen inom rekrytering. Vi Ă€r övertygade om att rekrytering Ă€r en av de mest komplexa omrĂ„den inom bolagsbyggande och att det dĂ€rför i slutĂ€ndan Ă€r mycket viktigt beslut gĂ€llande vilka mĂ€nniskor bolag samarbetar med kopplat till sin rekrytering. Detta Ă€r ett Ă€mne vi kommer fördjupa oss i mer framöver đŸ€“.

Prova Fill!

‍‍VĂ„r tjĂ€nst Ă€r kostnadsfri att anvĂ€nda och du vĂ€ljer sjĂ€lv om du vill anvĂ€nda vĂ„ra digitala guider eller fĂ„ rĂ„dgivning över telefon. Prova Fill HÄR!‍

Dina vĂ€nner pĂ„ Fill đŸ„°

Unlock full potential with our newsletter about the future of hiring.