Vi vill sätta människan i fokus

Vårt mål är att göra det enkelt att jobba med externa rekryteringarpartners.

2020
Grundades
500
rekryterare anslutna
1
marknadsplats

Vårt mål är att koppla samman arbetsgivare med professionella rekryterare och hjälpa er att arbeta bättre ihop. Genom att transparent och enkelt koppla samman arbetsgivare med professionella rekryterare tar vi första steget mot en effektivare marknad. Fill är Sveriges största, kvalitetsdrivna tjänst för att hitta, jämföra och köpa in rekryteringstjänster.

Fill är en oberoende tjänst som samlar marknadens bästa rekryteringsbolag på en plats. Genom att använda kraften av vår marknadsplats kommer du i kontakt med kvalitetssäkrade rekryteringsbolag snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Hur det började

En frostig vinterdag, skyddade av taket från ett lusthus i en park i Stockholm tog vi första spadtagen för det som idag är Fill. Över åren har vi själva haft varierad upplevelse av att jobba med rekrytererare och konsulter men samtidigt varit beroende av dem. Vi upplevlde att det saknades något. Detta något är idag kärnan i det vi bygger med Fill. Vi vet att rekryteraren kommer vara mer relevant än någonsin för bolag som växer, men vi tror att samarbetet på marknaden kan förbättras med hjälp av oss.

Vi som grundat Fill är gamla vänner, före detta kollegor och bolagsbyggare med målet att förbättra upplevelsen för alla som arbetar och interagerar med rekryterare och konsulter. 

Vi är övertygade om att bra rekryterare hittar bra kandidater. Därför vill vi genom vår tjänst minska ojämlikheter inom rekrytering och säkerställa att rätt person får uppdraget att rekrytera och därmed kan identifiera de bästa kandidaterna.

Vårt manifest - eller hur vi ser på framtiden

Människan i fokus

Att arbeta är något av det mänskligaste som finns. Att jobba är att vara människa. Därför tror vi att människan, fortsatt kommer stå i fokus i framtidens rekryteringslösning och att allt inte går att automatisera bort.

En enkel upplevelse

Personalfrågor och rekrytering är för många komplicerat och svårt. Vi vill skapa en så enkel och relevant upplevelse för alla som använder oss av vår tjänst.

Expertis spelar roll

Skräddarsydda erbjudanden presenteras digitalt och transparent. Ingå avtal direkt eller bestäm dig efter ett digitalt möte.

Du skriver alltid avtal direkt med den partner du väljer och har alltid möjlighet att avbryta processen fram tills dess om dina förutsättningar skulle ändras. 

Data och transparens

Mindre svarta lådor, färre grumliga avsikter. Med tydlig information och transparenta avsikter kan alla fatta bättre beslut. Oavsett om du är expert eller lekman.

Teamet på Fill

Vi vill hjälpa världens bolag och rekryterare att arbeta bättre tillsammans. Genom Fill gör vi rekrytering enklare.

Intresserad av att följa med på vår resa?

Prata med oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.